Subsidieregeling Kleinschalig en uniek specialistisch vakmanschap 2018

Tijdens het event van het Meld- en Expertisepunt op 13 november 2017 heeft de stichting Klein en Uniek Specialistisch Vakmanschap bekend gemaakt dat zij in 2018 een subsidieregeling openstelt voor branches en beroepsgroepen in het kleinschalig specialistisch vakmanschap. Hoewel het specialistisch vakmanschap steeds beter op de kaart komt te staan, blijft financiering van activiteiten voor kleinschalig specialistisch vakmanschap lastig.
Met deze subsidieregeling wordt het mogelijk voor branches en beroepsgroepen met minder dan 2500 werknemers/beroepsbeoefenaren om (aanvullende) financiering voor relatief kleine projecten en activiteiten te vinden. Het gaat om niet-structurele activiteiten, zoals haalbaarheidsonderzoek, arbeidsmarktonderzoek en voorlichting of promotie als onderdeel van een projectmatige aanpak.
Het eigenaarschap van de activiteit door de beroepsgroep of branche is belangrijk. 50 Procent van de kosten komen voor rekening van de beroepsgroep of branche zelf, en mag door eigen inzet gerealiseerd worden. De subsidie is in 2018 maximaal € 7500,- per aanvraag. Aanvragen kunnen eenmaal per twee jaar worden gedaan. Het bestuur van de stichting beslist over de aanvragen.

Klik hier voor de subsidieregeling

Eén antwoord op “Subsidieregeling Kleinschalig en uniek specialistisch vakmanschap 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *