Derde steunpakket ivm Corona crisis

In het derde steunpakket zijn de NOW, TVL en de Tozo in aangepaste vorm verlengd van 1 oktober tot eind juni 2021. Het voornemen is de verschillende regelingen de komende maanden te versoberen en af te bouwen. De eerder aangekondigde vermogenstoets bij een Tozo-aanvraag, gaat pas in april 2021 in.

Meer informatie op website van de KvK.

FNV Zelfstandigen heeft de brochure De ultieme (bijna) alles over corona gids voor zzp’ers gemaakt waarin alle informatie die beschikbaar is over de (financiële) maatregelen is gebundeld. Het geeft o.a. antwoord op vragen als:
– Want wat is nu de status van de Tozo- en de TVL regelingen?
– Tot welke scholingsmogelijkheden kun je je eventueel richten?
– Wat zijn de gevolgen als je je bedrijf (gedeeltelijk) combineert met een baan in loondienst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *