Inspiratiebijeenkomst Klein en uniek! Nieuwe datum.

Op dinsdag 22 maart 2022 organiseert het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap van SBB het jaarlijkse event waar onderwijs, bedrijfsleven, overheid en politiek spreken over ontwikkelingen in beroepen en opleidingen van kleinschalig specialistisch vakmanschap.

Het thema is ‘Kleinschalige specialistische opleidingen in de lucht houden is mogelijk’. De uitdagingen van kleinschalig specialistisch vakmanschap zijn bekend: lage instroom, uitvoerbaarheid, verdwijnen van vakkennis, zichtbaarheid en versnippering. Aan de hand van inspirerende voorbeelden laten we zien dat het mogelijk is om kleine opleidingen in de lucht te houden, zodat instroom in dit specialistische vakmanschap mogelijk blijft.

Vanuit verschillende perspectieven zal een aantal oplossingen de revue passeren, zoals andere manieren van organiseren, samenwerking met het bedrijfsleven, brancheopleidingen naast een mbo-diplomaroute en bekendheid verbeteren.

Het inspiratie-event vindt plaats op dinsdag 22 maart van 15.00 tot 18.00 uur in Den Haag. Noteert u alvast de datum in uw agenda? Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma en over hoe u zich kunt aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *