Opleiding Smeden nu ook in Smederij Slot Schaesberg

smederij Slot Schaesberg

Slot Schaesberg in Landgraaf en het NGK (Nederlands Gilde van Kunstsmeden) zijn al enige jaren partners om een traditionele smederij te bouwen en het smeden te promoten en levend te houden. Nu is het eindelijk zover! Er is een prachtige smederij gebouwd, in traditionele vakwerkstijl. Er is een volledige inventaris voor 6 personen neergezet en er is enthousiaste en vakkundige smid gevonden om de opleidingen te gaan geven, Ramon Ranschaert. Deze cursus wordt georganiseerd op zondagen, te beginnen op zondag 13 maart. Meer informatie en aanmelden: Cursus smeden slot schaersberg maart 22

Ook mbo-studenten kunnen dit vak leren middels het keuzedeel Smeden. Stichting KUSV subsidieert de ontwikkeling van het lesmateriaal voor dit keuzedeel. We zien uit naar het resultaat: een praktijkgericht, vakinhoudelijk lesboek voor de studenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *